PROGRAM JUN 2017:Bimbingan Kecemerlangan UPSR...Pencegahan Masalah Disiplin (Buli)...Minggu PPDa: Perlaksanaan Aktiviti Sambutan seperti Mewarna poster, kuis, menulis pantun dan sebagainya... Bimbingan Pelajar: Kekemasan Diri Dan Keselamatan Di Kantin

WATIKAH PERLANTIKKAN PENGAWAS DAN PENGAWAS PUSAT SUMBER


21/1/2013 (Isnin): Watikah perlantikan pemimpin pelajar yang terdiri daripada pengawas dan pengawas pusat sumber diadakan semasa perhimpunan pagi  SKPTLDM.  Mereka menerima watikah tersebut sebagai satu pengesahan menjadi pemimpin pelajar SKPTLDM bagi tahun 2013. 

Semoga pelajar yang terlibat dapat menjalankan tanggungjawab dan amanah yang diberikan dengan baik, sentiasa meningkatkan prestasi kecemerlangan diri dan akademik serta mempunyai jati diri yang kuat dalam menjalankan tugas harian disekolah. Selain itu mereka juga perlu menjadi contoh kepada pelajar lain. Watikah tersebut telah disampaikan oleh guru besar SKPTLDM en.Ramlan Bin Hussin dan dipengerusikan oleh puan Maznah  serta turut dibantu oleh guru disipilin cikgu Salmiah daan guru pusat sumber cikgu Asfarrita.
AMAR SELAKU KETUA MURID MEMBACA IKRAR DAN DIIKUTI OLEH SEMUA PEMIMPIN PELAJAR

BARISAN PENGAWAS SEKOLAH PANGKALAN TLDM


BARISAN PENGAWAS PUSAT SUMBER (PSS) SKPTLDM


Tiada ulasan:

CATATAN

LAGU SEKOLAH